theoart
sites

toiletrent

Schaft- en materiaalwagen met ingebouwde toilet en berging
voorzien van eigen kenteken, snelverkeer voorzien van ingebouwde toilet, ruime berging en wasbak voorzien van tafel en 2 banken met opbergruimte voorzien van verwarming en verlichting voorzien van disselslot Onze huurprijs is gebaseerd op...

TOILETTEN
Toiletrent levert diverse soorten toiletvoorzieningen. Voor alle type toiletten geldt dat er geen riool- en/of wateraansluiting nodig is.

Over ons
Toiletrent is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van diverse typen toiletten en schaftwagens. Onze overige producten verhuren we onder de naam GNK-rent.

Schema benodigd aantal toiletten/plaszuilen evenement
Toiletrent hanteert zeer aantrekkelijke aantrekkelijk tarieven voor het verhuren van mobiele toiletten en/of plaszuilen voor evenementen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met ons bedrijf via 088 - 864 53 87 voor een...

Algemene Voorwaarden
Op al onze transacties zijn van toepassing de algemene voorwaarden.

Draagbaar binnentoilet
Ideaal voor plaatsing binnenshuis bij bouw en renovatie, als er tijdelijk geen toiletvoorzieningen zijn. Huurprijs op aanvraag.

Servicegebied
Het servicegebied van Toiletrent omvat geheel Noord Nederland. Alle prijzen op de website zijn inclusief transport, op route, binnen ons servicegebied. LEVERING BUITEN ONS SERVICEGEBIED IS UITERAARD MOGELIJK, NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

Luxe toiletcabine
Wij verhuren uitsluitend luxe toiletcabineís. Onze cabines zijn hygiŽnisch, fris en uiteraard altijd schoon en op elke locatie inzetbaar. Aansluiting op het riool- en/of waterleiding is niet nodig.

KROS urinoir (Plaszuil)
De Kros is een kunststof (polyethyleen) verplaatsbaar urinoir. Voor vier heren tegelijk is er gelegenheid om te plassen. Huurprijs op aanvraag.

Schaft- en materiaal wagen met berging
- voorzien van eigen kenteken, snelverkeer - voorzien van ruime berging - voorzien van tafel en 2 banken en/of stoelen - voorzien van verwarming en verlichting - voorzien van disselslot

© 2020 theoart | Powered By XSL sites links